onsdag 5 oktober 2011

Doftgran till förmån för Rosa Bandet

Jag har designat en doftgran till minne av min lillasyster Victoria
Det vinnande bidraget i tävlingen produceras och säljs i Mekonomens butiker till förmån för Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Gå gärna in och rösta HÄR så kan den pryda din bil inom kort :)

3 kommentarer:

  1. Vilken fin ängel! jag har röstat och lagt upp den på min fb-sida - hoppas du får många röster : ))
    Själv upplever jag en orolig tid... har fått op-tid 19/10 och ska komma på inskrivningssamtal den 11e så nu får jag äntligen reda på hur det ska bli för min del! Är bara orolig för att operationen inte ska bli av pga akutfall, kirurgen eller jag blir sjuka eller nå´t....... Har mycket att avsluta på jobbet, men dagarna går ändå så långsamt.... // Chris

    SvaraRadera
  2. Hej Chris! Och TACK!! Kanske får ängeln pryda din bil lite senare :)
    Ser att det är nu på tisdag du ska på inskrivning, vad skönt att det är på gång nu! Tänk positivt och försök att hålla dig lugn - inte så lätt, jag vet. Men fokusera på dig själv, ta sköna promenader, läs en god bok och njut av den här tiden innan operationsdagen. Du kommer sakna att kunna göra allt det här den första tiden efter operationen.
    Du får jättegärna höra av dig om det är nåt du undrar över i sista stund, nåt som jag inte skrivit om. Det är ju så mycket oro och tankar inför en sån här stor operation!!
    Allt kommer att gå bra, lycka till nu!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Tack för ditt stöd! Jag börjar bli lite nervös nu.... mest för att nåt ska hända så att operationen inte blir av.... men också glad för att det är dax nu... Det har varit så bra att läsa allt du har skrivit - tex praktiska saker som att ta med kläder lätta att ta på efter operationen. Jag kommer nog läsa om allt igen! Kram Chris

    SvaraRadera